Mobiteli hrvatska

Huawei P9 Lite

mobitelihrv | 17 Jul, 2017 19:46

Hauwei P9 Lite dolazi sa aluminiskim okvirom i plastičnom pozadinom. Gornji dio  pokriven je staklom iza kojeg ležim kamera i blic. No plastična leđa svakako ne ostavljaju jeftin utisak, naprotiv matirana su, otisci prstiju na pozadini uopče se ne primječuju, hvat je odličan, a u kombinaciji s metalnim okvirom i estetski ostavljaju odličan utisak. Pri tome, čitać otiska prstiji koji se nalazi pozadi upotpunjuje kompletan i sveden dizajn ovog telefona a pri tome i funkcionira sjajno. Donoseći razne druge opcije korisniku pored otključavanja telefona moguće je i dugim pritiskom na čitać snimiti fotografiju čak i ako je  telefon ugašen , napraviti screenshot  pozadine i tako dalje.  Kada več spominjemo displej veličine 5.2 inch-a , full HD rezolucijom, visokom razinom osvjetljenosti i mogućnoati da se boje mjenjaju po želji korisnika, ovaj telefon predstavlja se kao jedan od najboljih u kategoriji gdje spada Hauwei P9 Lite. P9 Lite dolazi sa zadnjom kamerom rezolucije 13 Mpix i otvara Blende F-2,0 pa su fotografije kao i video koji se njime dobiji odlične kvalitete,

dok prednja kamera dolazi s 8 Mpix

HiSilicon Kirn 650 Octacore Procesor i Mali- T830MP2 Grafika  koja se nalazi u P9 Lite grafici savršeno su prikladni u kategoriji gdje se ovaj mobitel nalazi te ćemo sa njom moći pokrenuti gotovo svaku aplilaciji što potvrđuje preko 50000 bodova na poznatom ocjenjivaču mobitela Antutu. 2GB rama omogućuju da procesorska snaga ne bude zagušena tokom multitaskinga, dok je 16 GB interne memorije proširivo sve do 256 GB njihovom sd karticom.

Solidan hardver naravno ništa nebi značio bez otegnutog softvera pa je Huawei Marshmallow 6.0.1 Android dodatno pokrio svojim EMUI 4.1 interfejsom donoseći njime puno funkcionalnosti koj P9 Lite čine sposobnim da svome korisniku olakša rad i upotrebu, U tom cilju fenomenalna baterija sa 3000 mAh znatno pomaže, te nam omogućuje ugodnu i dugotrajnu uporabu.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb